Våra författare

Lars Andersson heter jag och bor i Robertsfors i Västerbotten. Jag är gift med Juliana och vi har tre döttrar varav två utflugna..Jag arbetar som fräsare på ”siljum mekan” i Bygdsiljum sedan 2009.

Jag har alltid varit intresserad av att teckna serier men jag hann bli 45 år innan jag lyckades fullborda en serie som blev publicerad.Denna serie heter ”Gustapärsa” och handlar om min farmors morfar som var nybyggare på 1800-talet.Platsen där han verkade hette mjödtjärnberget och ligger ca.40 km härifrån där jag bor.Serien publiceras veckovis i en lokaltidning som heter Västerbottens mellanbygd sedan 4 månader tillbaks.

Nu fick jag förmånen att lägga ut den här på webcomics.Här kommer jag att lägga ut längre sammanhängande avsnitt på 1-6 sidor.
/Lars


Maria Mpoyi
De flesta kallar mig Kayo. Jag berättar historier som ett sätt att leva. Jag jobbar på en självbiografisk längre berättelse som heter människor har fötter inte rötter. På sidan publicerar jag en tankeserie som jag kallar kayo.


Sofia Bylund
Det är mycket som jag inte kan, jag kan inte åka skridskor, (ställ mig på en is med skridskor på fötterna och jag faller som en fura) jag kan inte laga mat på elspis, funkar inte, all mat blir vidbränd (så det är himla tur att jag bara har vedspis hemma), jag kan inte gala som en tupp (jag har försökt men kritiken från gårdens tuppar i hönshagen var så nedslående att jag inte gör det igen) och jag kan absolut INTE sjunga (sambon har till och med gett mig sångförbud här hemma, något hundarna och katterna tackade för). Men något som jag faktiskt KAN är att teckna… Så jag hoppas det finns fler där ute som delar min något speciella humor och som kanske till och med vill skratta med mig och mina alster…